• Kracht Hidraulik
  • Kracht Hidraulik
  • Kracht Hidraulik

Átfolyásmérés technika: hidrodinamikus, precíz mennyiség- és átfolyásmérés, ahol a kapott jeleket a felhasználó igényeinek megfelelően dolgozzuk fel az egyszerű helyi kiértékelő egységtől az intelligens mikrokontroller megoldásig.

A pontosság alapja a KRACHT átfolyásmérő, melyet mérnökeink több évtizedes tapasztalatata emel a precizitás csúcsára. A kifinomult fogazási geometria a felhasználóspecifikus csapágyazással karöltve abszolút sokoldalúvá teszi átfolyásmérőinket.

A fogaskerekes átfolyásmérő felhasználási köre rendkívül széles: egészen a hagyományos hidraulika olajtól a nyomdafestékig, a hajtóműzsírtól a vízbázisú lakkokig terjed.

A KRACHT Elektronika felel az átfolyásmérőkről érkező jelek feldolgozásáért és gondoskodik arról, hogy a folyamatokat tökéletesen lehessen felügyelni, szabályozni és vezérelni.
Felhasználási példa: adagolástechnika, méréstechnika, ill. folyamatvezérelt keverési feladatok.

VC Fogaskerekes átfolyásmérő

VC 0,025...VC 16 öntvényházas kivitelben
VC 0,025...VC 5 nemesacél kivitelben

Részletek...

VCA/VCN/VCG Fogaskerekes átfolyásmérő

VC A 0,04 / VC A 0, 2 / VC A 2 / VC A 5 Alumínium kivitelben
VCN 0,04 / VCN 0, 2 Nemesacél kivitelben
VCG 2 / VCG 5 Gömbgrafitos kivitelben

Részletek...

SVC Csavarorsós átfolyásmérő

SVC 4...250 Gömbgrafitos öntvény kivitel

Részletek...

TM Turbinás átfolyásmérő

TM 0, 275 … TM 550 Nemesacél kivitelben

Részletek...

SD 1-es helyi kijelzésű jelkiértékelő egység

Elektronikus jelkiértékelőink megszűrik és átalakítják a bejövő jeleket, kiszámítják a fizikai értékeknek megfelelő átfolyásokat vagy mennyiségeket.

Részletek...

AS 8 elektronikus vezérlőegység

A készülék megszűri és átalakítja a bejövő jeleket, kiszámítja a fizikai értékeknek megfelelő átfolyást vagy mennyiséget.

Részletek...

ASR 14 Elektronikus vezérlő egység

Az ASR 14-es egyesíti a vezérlést, a kezelést, és a vizualizálást. ASR14 programozását a mindenkori felhasználás módjához lehet igazítani.

Részletek...

ASR 20 Elektronikus vezérlő egység

Az ASR20 a kezelő és a vezérlő egység kombinációja. Általa számos fluid technikai alkalmazás valósítható meg. Több felhasználási terület számára standard beépített programokkal rendelkezik.

Részletek...