• Kracht Hidraulik
  • Kracht Hidraulik
  • Kracht Hidraulik

Fogaskerékgyártás

Különösen nagy kihívást jelent a fogaskerékgyártás és a külső felületek megmunkálása - az alkatrész összetettsége és az igen magas minőségi követelmények miatt.

Ennek a kihívásnak maximálisan sikerül megfelelni.

Termékeink előállítása a legmodernebb lefejtőmaró valamint profil, furat -és palástköszörű gépekkel történik. Az előesztergált nyers munkadarabok CNC lefejtőmarón függőleges irányú tengelyállással kerülnek megmunkálásra. A palástköszörülés CNC vezérlésű köszörűgépekkel történik. Ez a köszörülési technológia sokoldalúan alkalmazható és egyben biztosítja a nagyfokú termelékenységet. Képesek vagyunk szinte minden munkadarabot egyetlen köszörűkővel, egyetlen befogással megmunkálni. A palástköszörülés befejezése után a fogaskerekek CNC fogköszörűvel gördüléses lefejtő eljárással vagy profilköszörüléssel lesznek készre köszörülve.

A beépített mechanikus mérőműszer lehetővé teszi minden lényeges fogméret mérését. Ez jelentősen lerövidíti az újabb munkadarabra történő beállás idejét.

Ezeknek a gépeknek a félévenkénti működésbiztonsági átvizsgálása éppúgy megtörténik, mint a házak és fedelek előállítását végző gépeké.

Minden termék átesik egy 100 %-os végátvételi ellenőrzésen, valamint minden működési paraméter próbapadon kerül ellenőrzésre.

Alkategóriák